fbpx

Carltne strävar efter att vara din kompletta
lösning när det kommer till bilägande

Om oss

Vi är stolta över att vara en ledande lokal aktör inom bilbranschen, med en serviceavdelning på båda våra anläggningar som är skicklig nog att ta hand om alla bilmärken. Vi erbjuder fullskalig märkesrepresentation där vi hjälper dig med allt från att hitta din drömbil och ger din bil fullauktoriserad verkstadsservice för Peugeot, Opel och Hyundai till att byta glasrutor eller reparerar din bilskada. Genom Mekonomen-konceptet tar vi hand om alla verkstadsärenden oavsett varumärke på din bil.

Vi tror starkt på vår närvaro här i Karlshamn och tar snabba beslut med delegerat ansvar till vårt fantastiska team. Vår övertygelse är att det är bättre att fatta ett beslut än att inte fatta något alls. Hos oss är kundens nöjdhet av högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att göra det rätta. Så kom förbi och upplev vår filosofi där vi hellre friar än fäller och på riktigt placerar dig som kund i fokus.

Vision

Vår vision på Carltne är att vara det självklara valet för bilägare i Karlshamn med omnejd genom att erbjuda enastående service, expertis och kundnöjdhet. Vi strävar efter att vara ledande inom bilbranschen genom vår lokala närvaro, snabba beslut och starka fokus på att göra det rätta för våra kunder. Hos oss är kunden alltid i centrum, och vi strävar efter att överträffa deras förväntningar vid varje tillfälle.
 

Kärnvärden

Kundfokus

Vi placerar alltid kunden i fokus och strävar efter att överträffa deras förväntningar genom en personlig och professionell service.

KVALITET

Vi förbinder oss till att leverera enastående kvalitet i allt vi gör, från vår service och expertis till de produkter och tjänster vi erbjuder.

INTEGRITEt

Vi agerar alltid med ärlighet, respekt och ansvar gentemot våra kunder, medarbetare, miljön och samhället i stort.

Bil

Miljöpolicy

Vår miljöpolicy är att bli det hållbara företaget genom att ständigt förbättra våra processer sett ur ett miljöperspektiv så långt det är miljömässigt motiverat, tekniskt möjligt samt ekonomiskt rimligt och på så sätt bidra till en långsiktig hållbar utveckling.

förstklassig
bilupplevelse med Carltne